Jf. tidligere indlæg om

Joel Greenblatts bog: Coffee Can portfolio teori og ny læsning i Christopher Mayers bog: 100 Baggers Stocks That Return 100-to-1 and how to find them startede jeg i 2021 en portfolio hvor jeg gravede efter aktier der fulgte CM’s principper som jeg kunne parkere og holde jf. JG’s principper.

Dette er så min Coffee Can portfolio der skal kunne holde ca. 10 år uden at sælge den eller røre ved den.

Jeg har selvfølgelig en pensionsopsparing (som du også bør lave) . Denne portefølje er et 10-årigt eksperiment og da der skal fyldes ud med 20 -30 stykker vil den observante læser se at den ikke er færdig endnu 🙂

Steel Dynamics

Palantir

Commercial Metals Co.

Ares Capital

T.S.M.C

Novo Nordisk

Boise Cascade

Microsoft Inc. (er også i den WW indeksfond jeg har)

D/S Norden

Nucor Corp

Legget & Platt

Berkshire Hathaway B

Occidential Petroleum

Så altid husk en Pensionsordning, køb indeksaktier – og Dollar Cost averaging (Hvis Benjamin Graham i the Intelligent Investor , Warren Buffet og Charlie Munger anbefaler det, skal jeg ikke kloge mig på det!).

Du kan selv udvælge dine egne aktier, bla. ved at bruge Acquirer formula – Som Joel Greenblatt står bag og du kan bruge denne gratis screener:

https://www.magicformulainvesting.com/ – Jeg har intet med denne at gøre og agerer ikke support på den.

Denne ovenstående er min “legeplads” Sammen med det nye at jeg er ved at studere hvad pokker Blockchain og Cryptocurrencies er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *