Så blev det oktober 2021 og jeg har længe søgt efter en ny mulig 100- bagger.

Det vil sige en aktie der har potentiale til at stige 100 gange.

Optimistisk? Ja, men muligt = også ja.

Jeg har fulgt med i nyhederne omkring Apple, der vil bygge en ny bil og komme ind på markedet for EV-biler.

Mine tanker har således gået på ; hvad kan der ske med aktie kursen for Apple såfremt Apple Car bliver en succes?
Hvor meget kan et selskab der er en trillion $ værd stige for at aktiekursen kan stige voldsomt?
Apple er ramt af de store tals lov, og en fordobling af aktiekursen vil skulle medføre en fordobling af markedsværdien til (endnu) uhørte 2$trillioner (eller som Joakim Von ands ultrafantasillioner….)

Derfor tænkte jeg stedet; hvilke “mindre” aktier med et markedscap på$50 – $500 mio der er realistiske leverandører til bla. Apple car og endda andre Elbils leverandører (Hvilket vil sige stort set alle bil producenter.

Derved ser vi ind i et marked hvor kunden i høj grad har et behov for individuel transport, der er et statsligt og makroøkonomisk pres for at der etableres et marked for elbiler og Tesla har som frontløber allerede sparket det marked igang og selv menigmand kan nu se at menuen står på el-biler fremadrettet.

Hele markedet for elbiler er i vækst og Apple vil højst sandsynlig blive en stor-spiller der vil tage en high-end del af det marked – akkurat som de gjorde med Smartphonen og producerede Iphonen der etablerede Apple aktien som en af de største aktieraketter fra 20’nullerne og til nu.

Men hvis jeg (eller du) kunne finde en leverandør til Apple, vil sandsynligheden for at et selskab med en market cap på 50 mio være større eller mindre for at denne kunne blive en 100 -bagger ?

Mindre selskaber der kan levere og være med på vækst casen Apple, vil have potentiale til at stige enormt.

Ét af mine bud, som jeg har købt idag til min “Coffee Can” portfolio er Amerikanske:
Luminar Technologies Ltd. (LAZR på NYSE)

Jeg kan vinde ved disse muligheder:
Selskabet bliver opkøbt af en stor bilproducent (Tesla, VW eller endda Apple selv)

Selskabets omsætning vil stige så meget og så pludseligt at den gamle “sandhed” Om : Share follows earnings vil få aktiekursen til at stige.

Om ikke andet, kan jeg sætte aktien ind i min 30 styks Coffee Can portfolio og jagten på en ny 100 – bagger begynde.

 

Som altid:

Dette er ikke et råd om aktiekøb/salg, dette indlæg er lavet til mig selv og andre aktie interesserede om hvorfor jeg købt ovenstående aktie – derved kan jeg gå tilbage og se mine argumenter og om de holdt stik.