#Theta og hvorfor jeg har købt (og hvordan) 

1. Der er tale om mine personlige overvejelser om Theta dvs. denne cryptocurrency :https://www.thetatoken.org/ 

2. Copy-pastet fra Kraken.com: ” Theta is software that seeks to incentivize a global network of computers to operate a decentralized video streaming platform. ” Dvs. en måde at disrupte online video via internettet. 

Bruger du Youtube idag, har du sikkert fået reklamer i stribevis og der kan være “lags” på streaming. Theta søger at disrupte dette. 

3. Thetas bestyrelse og advisors er (Igen fra Kraken.com): Theta’s board of advisers include Steve Chen, YouTube co-founder, Justin Kana, Twitch co-founder, and Rakuten Viki and CJ Hello, senior executives from Verizon. Jeg tænker at rådgivere der står bag Youtube og Twitch ved lidt om online video. 

4. Theta overholder derved et af mine krav om ikke at være en “scam” , men at have en værdi hvor Blockchain viser sin nytte: Hurtig og decentraliseret online film i et vækstmarked. 4. Theta er på listen over “soon to be listed” på Coinbase https://coinmarketcap.com/watchlist/610b142dbd248d5c0301a821/

Hvis du ser kurver fra eks. Solana i 2021 over før / efter de blev listet på Coinbase stiger efterspørgslen markant retail investors nu får mulighed for at købe. Link her hvor du kan se Solana listing på Coinbase ca. juli 2021: https://www.statista.com/statistics/1269243/solana-price-index/

5. Jeg har købt Theta i kurs $4.10 og jeg køber udelukkende fra mit aktieudbytte og i normale aktier såsom: Coca-Cola og Novo Nordisk. Hvis projektet går i 0 er det derfor penge der godt kan tåles at tabes. 

6. Jeg har brugt Binance.com til at købe for, da man af gode grunde ikke kan købe dem på Coinbase 😉 

7. Min spekulative hensigt er derfor at købe i en Cryptocurrency der leverer værdi med dygtige rådgivere i et vækst marked hvor der er potentiale for markant efterspørgsel på selve Currencyen Theta i 2022. 

Disclaimer Dette indlæg er desuden ikke en anbefaling og køb salg, men et oplæg til hvilke andre Blockchain værdier der kan være i markedet. Jeg er rookie i Crypto siden 2021, så lad være med at tro at det her er finansiel rådgivning 🙂